Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@06:38:54 GMT

تاثیر منفی کرونای هندی بر تولید آیفون 12

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۴۱۰۰

تاثیر منفی کرونای هندی بر تولید آیفون 12

کارخانه فاکسکان در ایالت جنوبی تامیل نادو آیفون‌های ویژه بازار هند را تولید می کند که دومین بازار بزرگ تلفن هوشمند در جهان است.

تامیل نادو یکی از ایالت‌هایی است که در موج دوم شیوع ویروس کرونا به شدت درگیر شده است. مقامات تامیل نادو از روز دوشنبه در این ایالت قرنطینه کامل را به اجرا گذاشته و حمل و نقل عمومی را تعطیل کرده و فروشگاه‌ها را بسته‌اند تا مانع گسترش شیوع بیماری شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از منابع آگاه به رویترز گفت: بیش از ۱۰۰ کارمند فاکسکان در این ایالت تست کووید ۱۹ مثبت داشته اند و این شرکت ناچار شده است ورود به کارخانه اش را تا اواخر ماه میلادی جاری ممنوع کند. کارمندان از روز دوشنبه اجازه خروج دارند ولی دیگر نمی توانند وارد کارخانه شوند و تنها بخش کوچکی از تولید حفظ شده است. بیش از ۵۰ درصد از ظرفیت تولید این کارخانه کاهش پیدا کرده است.

منابع آگاه به ظرفیت تولید این کارخانه اشاره نکردند. همچنین شمار کارگران این کارخانه مشخص نیست.

شرکت تایوانی فاکسکان که بزرگترین تولیدکننده قراردادی لوازم الکترونیکی در جهان و تولیدکننده بزرگ محصولات اپل است، اعلام کرد تست کووید ۱۹ شمار کوچکی از کارمندان در یکی از کارخانه هایش در هند مثبت شده و این شرکت از آنها حمایت خواهد کرد که شامل کمک پزشکی است.

فاکسکان در بیانیه‌ای به رویترز اعلام کرد این شرکت سلامت و ایمنی کارمندانش را در بالاترین اولویت قرار می دهد و به همین دلیل است که همکاری نزدیکی با مقامات محلی و مقامات سلامت عمومی در هند دارد تا به این چالشها بپردازد و همه شرکتها با بحران کووید ۱۹ روبرو هستند.

هند در پی جنگ تجاری میان واشنگتن و پکن، از منتقل شدن بخشی از تولید اپل از چین به بازارهای دیگر سود برد. اپل در مارس اعلام کرد تولید آیفون ۱۲ را در هند آغاز کرده است. اگرچه سهم اپل از بازار هند که بیشتر گوشیهای ارزان قیمت تقاضا دارند، کوچک است اما تیم کوک، مدیرعامل اپل در ژانویه اظهار کرد کسب و کار هند این شرکت در سه ماهه دسامبر ۲۰۲۰ نسبت به مدت مشابه سال ۲۰۱۹ با کمک راه اندازی فروشگاه آنلاین، دو برابر شد.

فاکسکان هم اعلام کرد فروش قوی تلفن هوشمند به عملکرد مالی بهتر از حد مطلوب این شرکت در سه ماهه چهارم سال میلادی گذشته کمک کرد.

بر اساس گزارش رویترز، شرکت تحقیقات بازار Canalys اعلام کرد رشد بازار هند در سه ماهه نخست ادامه داشت و اپل بیش از یک میلیون آیفون فروخت. تقاضا برای آیفون ۱۲ تحت تاثیر مونتاژ داخلی و پیشنهادهای مالی جذاب تقویت شد. اما بحران کووید ۱۹ و آمار بالای بیماران و قربانیان هندی در هفته های اخیر، دورنمای این بازار را تیره کرده است.

فاکسکان تنها تولیدکننده ای نبوده که از پاندمی آسیب دیده است. شرکت نوکیا و شرکت چینی اوپو هم در پی ابتلای کارگرانشان به کووید ۱۹، سال گذشته تولید در کارخانه های هندی خود را متوقف کرده بودند.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه: asriran.com/003Hs2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۴۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس در سکوت

آفتاب‌‌نیوز :

بازار سهام اولین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می‌رسد فعلا نه انگیزه‌ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با رشدی جرئی به ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار واحد رسید. همچنین نیز شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی ۱۴۰۰ واحدی به ارتفاع ۷۶۵ هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «شپنا» و «شستا» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «شگویا» و «تجلی» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «ذوب»، «کاما» و «خزامیا» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «خاور»، «کرمان» و «کرومیت» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲، مبلغ ۵ هزار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۵۱ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته‌ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می‌خورد، بازگشایی منفی صندوق‌های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز ۱۶۳ نماد در محدوده مثبت و ۲۶۶ نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس ۱۶۰ نماد در محدوده مثبت و ۱۸۰ نماد در محدوده منفی معامله شدند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چشم انداز سرمایه گذاری در بورس مثبت است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • بورس در سکوت
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید