Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-30@00:34:50 GMT

ارتقای جایگاه اپل با کمک آیفون 12

تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۳۰۸۷۰

ارتقای جایگاه اپل با کمک آیفون 12

ایتنا - با وجود بحران مالی ناشی از همه گیری کرونا و دیگر مشکلات، اپل در سه ماهه پایانی سال 2020 بیش از هر تولیدکننده دیگری تلفن همراه صادر کرده است.
با وجود بحران مالی ناشی از همه گیری کرونا و دیگر مشکلات، شرکت آمریکایی اپل در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۰ بیش از هر تولیدکننده دیگری تلفن همراه به فروش رساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از تسنیم، با وجود بحران مالی ناشی از همه گیری کرونا و دیگر مشکلات، اپل در سه ماهه پایانی سال 2020 بیش از هر تولیدکننده دیگری تلفن همراه صادر کرده است.

شرکت "گارتنر" که در زمینه تحقیقات بازار فعال است، تخمین می زند که شرکت اپل تقریباً 80 میلیون دستگاه آیفون در سه ماهه گذشته صادر کرده است.

این عملکرد، یکی از بهترین عملکردهای اپل تا به امروز است که باعث شده است برای اولین بار از سه ماهه چهارم سال 2016 از سامسونگ پیشی بگیرد.

این در حالی است که سامسونگ سال گذشته را با بیشترین فروش تلفن همراه نسبت به هر سازنده دیگر به پایان رساند اما نسبت به سال قبل از آن 14.6 درصد کاهش فروش داشت. سامسونگ در سه ماهه آخر 2020 نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11.8 درصد کاهش فروش داشت.

برای مقایسه، طی سه ماهه آخر سال 2020 میزان فروش اپل 14.9 درصد افزایش داشت و فروش سالانه آن نیز 3.3 درصد رشد داشته است.

به گفته شرکت گارتنر، راه اندازی آیفون 12 به طور چشمگیری به اپل کمک کرد اما به همان اندازه مدل های گران قیمت سامسونگ که در سال 2020 عرضه شد، برای موفقیت اپل حیاتی بود.

شرکت سامسونگ با عرضه Galaxy S20 و Note 20 نتوانست هیچ کمکی به خود کند. به راحتی می توان گفت که قیمت آنها برای عرضه اولیه بسیار بالا بود.

این در حالی است که با عرضه گوشی Galaxy S21 با قیمت مناسب برای مصرف کنندگان، سامسونگ برای سال 2021 وضعیت بسیار بهتری دارد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: آیفون 12 اپل گوشی هوشمند تلفن همراه سه ماهه سال 2020

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۳۰۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی

به گزارش ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • کارت سوخت در بازار سیاه
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • بهره‌برداری از یک جایگاه عرضه سوخت در کهگیلویه و بویراحمد